Clubfan zet spottende Marc Coucke op zijn plaats: “Liever een trotse boer dan een arrogante dikkenek”

Ooit had hij uitgesproken sympathie voor Club Brugge, maar intussen is Marc Coucke al een tijdje de sterke man bij grote rivaal Anderlecht. En dat de flamboyante ondernemer al volledig ingeburgerd is in Brussel mocht een fan van blauw-zwart onlangs duidelijk ondervinden.

Marc Coucke (KV Oostende)

16 maart 2019 09:33 - Hans Noyelle, een Clubsupporter in hart en nieren, pakt op Twitter uit met de anekdote met Marc Coucke in de hoofdrol: “Toen ik mij eerder deze week in het restaurant van Le Sanglier des Ardennes outte als Clubfan, antwoordde Marc Coucke: ‘Heb je jouw tractor deftig kunnen parkeren in Durbuy?’ Daar kon ik best mee lachen. Liever een trotse boer dan een arrogante dikkenek”, klinkt het met een vette knipoog.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.