OFFICIEEL: Danjuma is erbij tegen Moeskroen, ook verdediger keert terug

© Glenn Bogaert

We kunnen het u met veel vreugde en trots melden: Arnaut Danjuma zit officieel in de selectie voor de laatste (thuis)match van de reguliere competitie tegen Moeskroen.

16 maart 2019 16:44 - Onze Nederlandse international behoort net als Saulo Decarli, die eveneens terugkeert na blessureleed, tot de 21-koppige wedstrijdkern. De herstelde Danjuma mag zo hopen op zijn eerste speelminuten van 2019. Zijn laatste optreden in het shirt van blauw-zwart dateert al van 19 oktober 2018 tegen Waasland-Beveren. Ontdek hieronder de volledige selectie van Ivan Leko.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.