Onze beloften vechten als leeuwen, maar grijpen nipt naast finale op Viareggio Cup

© Club Brugge

De Brugse U21 zijn er vandaag jammer genoeg niet in geslaagd om door te storen naar de finale van de prestigieuze Viareggio Cup in Italië. In de halve eindstrijd moesten onze dappere jongens in een strafschoppenreeks het hoofd buigen voor Bologna.

25 maart 2019 21:55 - De jonkies van coach Rik De Mil kwamen al vroeg in de tweede helft op achterstand, maar nog voor het uur bracht Rik De Kuyffer blauw-zwart verdiend langszij vanop de stip.

Na 90 minuten knokken, stond het nog steeds 1-1 en dus moest een penaltythriller de winnaar aanduiden. Jammer genoeg trok het Italiaanse Bologna daarin aan het langste eind. Op die manier komt er voor onze Brugse youngsters een einde aan een geweldige toernooi. Proficiat gasten!

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.