Openda strikes again! Jonge Clubspits andermaal grote held bij Belgische U19

© Belgian Football

Als er straks één speler van blauw-zwart met het nodige vertrouwen zal terugkeren na zijn interlandverplichtingen is het wel Loïs Openda. Onze 19-jarige spits scoorde immers alweer twee keer bij de Belgische U19.

24 maart 2019 11:40 - Openda en zijn generatiegenoten werken momenteel het kwalificatietoernooi voor het EK in Armenië af en mochten het gisteren in hun tweede wedstrijd opnemen tegen Servië . Het werd 2-0 voor de jonge Belgen dankzij twee goals van de jeugdige Luikenaar in Brugse loondienst.

Eerst trof onze snelle aanvaller, die dit seizoen al 22 keer in actie kwam onder Ivan Leko en één keer de weg naar doel vond, raak vanop de stip en vervolgens maakte hij ook nog een veldgoal. Openda zit zo aan vier goals in twee duels want eerder deze week scoorde hij ook al twee keer tegen Italië.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.