Club zal PO1 afwerken op nagelnieuwe grasmat, maar: “Nog afwachten of Cercle financieel zal bijdragen”

De voorbije weken moest blauw-zwart op een behoorlijk desastreus veld z’n thuismatchen afwerken en dat kwam ons spel en de resultaten niet altijd ten goede. Gelukkig wordt de geteisterde grasmat deze week nog vervangen door een gloednieuw biljartlaken.

18 maart 2019 18:48 - En dat is alvast uitstekend nieuws want blauw-zwart zal de vijf hyperbelangrijke thuismatchen in play-off 1 dus kunnen afwerken in de allerbeste omstandigheden.

“We hebben gekozen voor een veld dat minstens kwalitatief goed genoeg is voor de play-offs. Op 50 dagen worden toch weer tien matchen gespeeld in Jan Breydel. In België wordt geen enkele mat zo intensief gebruikt”, licht sportief coördinator Roel Vaeyens toe bij Sporza.

Saillant detail: het is nog niet zeker of onze groen-zwarte buren hun bankrekening zullen aanspreken: “Het is nog afwachten of Cercle financieel zal bijdragen. De gesprekken zijn nog lopende, maar wij konden niet wachten en moesten onze verantwoordelijkheid nemen. De huidige grasmat laat ons immers niet toe om profvoetbal te spelen.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.