Poulain en Club weer helemaal in de titelrace: “Dat zorgde voor de grote ommekeer”

Benoît Poulain (Club Brugge)

De achterstand op Genk bedroeg op een gegeven moment 11 punten, maar intussen ziet het het voetballeven er weer een pak rooskleuriger uit voor blauw-zwart. Na de thuiszege tegen STVV is de kloof nog amper 6 punten groot. Club ziet het zo weer helemaal zitten in de titelrace.

03 maart 2019 16:08 - Eeen tweede opeenvolgende titel, in Brugge mogen ze er weer volop in geloven. Dat beseft ook Benoît Poulain: “De grote ommekeer kwam er enkele weken geleden thuis tegen Genk. Nu moeten we proberen om in de laatste twee matchen van de reguliere competitie de kloof nog kleiner te maken. We proberen in ieder geval op volle sterkte te zijn tegen de start van de play-offs”, aldus onze Franse centrale verdediger.

Die moest ook erkennen dat het geen makkelijke avond was in Jan Breydel:
“In de tweede helft liep het wel een pak beter. Globaal beschouwd, hebben we getoond dat we de beste ploeg waren. In de voorbije matchen waren we ook wel dominant, maar hadden we slechts kleinere kansen om het verschil te maken. Vanavond waren het grote mogelijkheden die bewijzen dat het verschil duidelijk was”, reageert Poulain op de Clubwebsite.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.