Ruud Vormer moest serieus op de tanden bijten: “Ik was echt ziek, man!”

Ruud Vormer viert (Club Brugge - Standard)

Zo ziek als een hond was hij zaterdag, maar toch kwam Ruud Vormer plichtsgetrouw aan de aftrap. De kapitein speelde ook een puike partij, al leek het vat op het einde van een zenuwslopende match wel af.

05 maart 2019 09:43 - “Ik was echt ziek, man! Ik ben zaterdagmorgen kletsnat wakker geworden. Ik heb met mijn vrouw Roos (die dokter is, red.) overleg gepleegd om te zien of het wel ging lukken om te spelen”, geeft Voetbalkrant de woorden weer van onze 30-jarige aanjager. “Uiteindelijk heb ik beslist om de knop om te draaien, een avond vol gas te geven en dan twee vrije dagen uit te zieken.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.