Ruud Vormer zit in voorselectie Oranje, ook ex-Bruggeling er verrassend bij

Ruud Vormer (Club Brugge - Charleroi)

Binnenkort is het weer tijd voor interlandvoetbal en in Nederland heeft bondscoach Ronald Koeman vandaag zijn voorselectie bekendgemaakt voor de EK-kwalificatieduels tegen Wit-Rusland en Duitsland. Ruud Vormer is (voorlopig?) van de partij én er duikt zowaar ook nog een oude bekende op in de selectie van Oranje.

06 maart 2019 19:09 - Niemand minder dan Kenneth Vermeer, die vorig seizoen een half seizoen op huurbasis uitkwam voor blauw-zwart, mag zich weer international noemen. De 33-jarige doelman van Feyenoord is tegenwoordig weer titularis in Rotterdam en wordt daarvoor ook beloond door Koeman.

Vermeer stond in het verleden vijf keer onder lat bij het Nederlands elftal en opvallend: onze gewezen doelman slikte in die duels geen enkel doelpunt. Zijn laatste interland dateert wel al van 31 maart 2015 oftewel vier jaar geleden.

Oranje, mogelijk dus ook met onze kapitein Ruud Vormer in de rangen, neemt het op donderdag 21/3 thuis op tegen Wit-Rusland. Drie dagen later, op zondag 24/3 volgt een clash met historische rivaal Duitsland. De twee andere opponenten van Nederland in EK-kwalificatiepoule C zijn Estland en Noord-Ierland.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.