Siebe Schrijvers scoort, maar mist ook dikke kans: “Als ik die afmaak, is het misschien iets anders…”

Zijn elfde goal van het seizoen mocht helaas niet baten en dus baalde Siebe Schrijvers na afloop als een stekker. De 22-jarige schaduwspits stak ook schuldbewust de hand in eigen boezem en dat terwijl hij toch alweer aan het kanon stond gisteravond.

18 maart 2019 20:36 - “De eerste helft was zeer zwak, je herkende Club Brugge gewoon niet. We hadden nog wel kansen en zelf moet ik misschien die eerste bal afmaken, dan is het misschien iets anders. Maar goed, het was echt héél zwak in de eerste helft”, sakkerde Schrijvers.

“Positief vandaag is dat we in de tweede helft wel ons voetbal speelden, echt wel de druk naar voren zetten en ook kansen afdwongen waardoor het publiek ook opnieuw achter de ploeg ging staan. Het is jammer dat we na die 1-1 nog een doelpunt slikken.”

In plaats van in te lopen op Genk krijgt Club nog een punt extra aan de broek en dat steekt: “Als je thuis speelt tegen Moeskroen verwacht je net dat de kloof met Genk kleiner zal worden, maar het omgekeerde is gebeurd.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.