Selectienieuws: Club mist vier spelers tegen Gent, al is er ook een positieve noot

© Club Brugge

Ivan Leko heeft gisteren na de laatste training zijn selectie bekendgemaakt voor de ‘Slag om Vlaanderen’ van vanavond. Opvallend is de afwezigheid van vier toch niet onbelangrijke pionnen.

31 maart 2019 12:35 - Eerder deze week gaven we al mee dat Benoît Poulain en Thibault Vlietinck niet speelklaar geraken voor de eerste opdracht in play-off 1 en ook voor Matej Mitrovic en Marvelous Nakamba komt de clash met de Buffalo’s nog te vroeg.

Wél weer van de partij is Clinton Mata. Onze vaste waarde op de rechterflank viel in de topper tegen Genk – 3-1 winst inclusief openingsdoelpunt van de Angolese Belg – uit met een hamstringblessure, maar is nu weer helemaal klaar voor de strijd. Hieronder de selectie:

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.