Selectienieuws: Club ziet speler uitvallen voor trip naar Eupen, Mechele wél fit

© Club Brugge

Ivan Leko heeft zopas zijn selectie wereldkundig gemaakt voor de laatste uitmatch van de reguliere competitie. Blauw-zwart trekt morgen met 20 spelers naar de verre Kehrweg in Eupen.

09 maart 2019 17:20 - Meest opvallende aanwezige in de wedstrijdkern is Brandon Mechele, die zoals verwacht opnieuw klaar is voor de strijd. Al is er ook een frappante afwezige: Marvelous Nakamba is geblesseerd en dus is Mats Rits zo goed als zeker van zijn basisplaats als controlerende middenvelder. Van Arnaut Danjuma is nog geen sprake, de winger moet nog wat geduld uitoefenen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.