Serieuze domper: Brandon Mechele mist match tegen zijn ex-ploeg STVV

Geen vlekkeloze voorbereiding voor Club in de aanloop naar de verraderlijke confrontatie met STVV. Blauw-zwart moet het morgenavond namelijk doen zonder Brandon Mechele, die te veel last heeft van zijn schouder.

Brandon Mechele op kampioenenviering

01 maart 2019 15:43 - De 26-jarige steunpilaar in de defensie sukkelt al langer met de schouder, maar tot nog toe kon hij telkens in actie komen. Ivan Leko geeft wat toelichting en betreurt de afwezigheid van zijn sterkhouder: “Het is superjammer want iedereen weet hoe belangrijk Brandon is voor de ploeg. Langs de andere kant biedt dit kansen aan de andere verdedigers.”

Blijkt trouwens dat het jeugdproduct van Club ook afgelopen zondag in Anderlecht al twijfelachtig was: “Tijdens de opwarming was het 50-50, maar we hebben het risico toch genomen. Brandon geeft zich altijd voor meer dan 100%, maar het is een lastig verhaal. Al sinds de match op Lokeren van eind december kampt hij met hinder”, verduidelijkt Leko.

Rusten, is dan ook de boodschap want anders dringt een operatie zich op: “We hebben geen keuze want als hij moet geopereerd worden, is hij meteen drie maanden buiten strijd. Onze medische staf blijft er in ieder geval alles aan doen om hem fit te krijgen.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.