Serieuze opsteker voor weer helemaal boven water gekomen Ethan Horvath

Ethan Horvath (Club Brugge - Anderlecht)

Heel wat mensen hadden hem vorig seizoen al opgegeven, maar Ethan Horvath heeft zich bij Club Brugge opnieuw onder de lat geknokt én mag zich binnenkort ook nog eens tonen bij de nationale ploeg van de VS.

12 maart 2019 21:56 - Onze 23-jarige Amerikaanse doelman kreeg van bondscoach Gregg Berhalter een oproepingsbrief in de bus voor de oefeninterlands tegen Ecuador en Chili. De vriendschappelijke duels worden respectievelijk afgewerkt op vrijdag 22 maart en woensdag 27 maart 2019.

De laatste keer dat Horvath het Amerikaanse doel verdedigde was op 20 november van vorig jaar tegen Italië. Het blauw-zwarte sluitstuk keepte een fabelachtige partij, maar moest zich in het slot toch één keer omdraaien.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.