Slecht nieuws voor Club Brugge: ‘Nakamba heeft een scheurtje opgelopen’

Marvelous Nakamba (Club Brugge - KRC Genk)

Slecht nieuws voor Club Brugge. Coach Ivan Leko zal de start van Play-Off 1 moeten aanvangen zonder Marvelous Nakamba. De middenvelder heeft een scheurtje in de dij opgelopen, zo meldt Het Laatste Nieuws.

14 maart 2019 09:51 - Naar verluidt zou Nakamba enkele weken geblesseerd zijn. Zo mist de Zimbabwaan de start van Play-Off 1. Leko zou zo’n drie wedstrijden niet over Nakamba kunnen beschikken. Afgelopen speeldag was de middenvelder er ook al niet bij.

Nakamba was vorig seizoen een absolute sterkhouder in de kampioenenploeg van Club Brugge. Dit seizoen miste hij echter de hele voorbereiding door een knieblessure. Vervolgens had Nakamba moeite om zijn beste vorm terug te vinden.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.