Speler van Eupen prijst ploegmaat aan: “Hij is klaar om de stap naar Club Brugge te zetten”

Brugse line-up (Club Brugge - Sint-Truiden)

Met Siebe Blondelle speelt er in het verre Eupen een echte Bruggeling. De 32-jarige centrale verdediger voelt zich in zijn sas in de Oostkantons en is ook goed bevriend met doelman Hendrik Van Crombrugge. En die is volgens zijn maatje Blondelle klaar voor een stap hogerop.

15 maart 2019 10:18 - De ook dit seizoen alweer sterk keepende Van Crombrugge werd al een paar keer in verband gebracht met blauw-zwart, wie weet is het komende zomer opnieuw van dat. Siebe Blondelle laat in Krant van West-Vlaanderen zijn licht schijnen over de zaak: “We hebben uiteraard gepraat over die interesse. Hendrik heeft zeker de kwaliteiten om voor Club Brugge te voetballen”, klinkt het vastberaden.

“Momenteel ligt die positie onder de Brugse lat wat moeilijk. Daardoor komt er extra druk bij een eventuele overstap naar blauw-zwart. Toch denk ik dat hij er klaar voor is om die stap te zetten. Hopelijk krijgt Hendrik die kans opnieuw. Ik gun het hem”, aldus KAS-verdediger Blondelle.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.