Spits van Standard voelt zich verwant met Jelle Vossen en wel om drie redenen

Jelle Vossen selfie met Club-fan

Een killer in de zestien hebben, daar droomt elke ploeg van. Bij Club Brugge hebben we met Jelle Vossen een echte goaltjesdief rondlopen – ook al is zijn productie de voorbije twee seizoenen wat stilgevallen – en bij Standard hebben ze met Renaud Emond een ware opportunist.

30 maart 2019 12:08 - En de Waalse aanvaller van de Rouches vindt dat er best wel wat gelijkenissen zijn met zijn collega bij blauw-zwart: “Als je me nu vraagt of ik lijk op Jelle Vossen of Jérémy Perbet, dan zeg ik Vossen.”

De 27-jarige Emond, dit seizoen al goed voor twaalf competitiegoals, legt ook uit waarom: “Jelle scoort makkelijk, geeft alles en is meer in het spel betrokken dan Jérémy Perbet. Zoals Vossen de ballen vraagt, daar voel ik mij wel verwant mee”, klinkt het in Het Nieuwsblad.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.