Sprookje blijft maar duren: Brugse U21 bereiken halve finales op Viareggio Cup

© Club Brugge

Wat een toptoernooi zijn onze beloften aan het afwerken in het Italiaanse Viareggio. De talentvolle ploeg van coach Rik De Mil schakelde na AC Milan nu ook Inter uit en stoot zo door naar de halve finales. Wat een fenomenale glansprestatie!

23 maart 2019 08:54 - Twee Italiaanse grootmachten in één week over de knie leggen, je moet het maar doen. Tegen het illustere AC Milan hadden onze dartele jonkies nog strafschoppen nodig, maar tegen de blauw-zwarte collega’s van Inter werd het maar liefst 3-0.

Een owngoal zette Club op het goeie pad en in de laatste tien minuten sloegen de Brugse beloften nog twee keer toe via Appiah en De Wolf. Maandag wacht met Bologna alvast de volgende opdracht met als inzet een ticket voor de finale van de prestigieuze Viareggio Cup. Straf!

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.