“Als club is er ergens iets niet ok want anders laat je Ivan Leko bijtekenen”

In Leko we trust (KSV Oudenaarde - Club Brugge)

Ivan Leko zijn toekomst blijft nog steeds een vraagteken en de kans is bijzonder groot dat er pas na de play-offs duidelijkheid komt over een al dan niet verlengd verblijf in Brugge. Jos Beckx denkt alvast dat onze Kroatische coach volgend seizoen niet meer aan het roer staat bij Club.

27 maart 2019 11:39 - De ex-keeperstrainer van STVV werkte op Stayen samen met Ivan Leko en onze trainer wilde Beckx vorig seizoen zelfs meenemen naar Brugge. “Af en toe heb ik nog contact met Ivan, ja. Of hij bij Club blijft? Dat kan je best aan Ivan zelf vragen, denk ik”, klinkt het in TVL Sportcafé.

“Wat mijn gevoel zegt? Ik denk van niet omdat ik denk dat Ivan anders al zou hebben bijgetekend. Ik kan er moeilijk op antwoorden omdat ik de situatie niet goed genoeg ken, maar ik denk als je heel tevreden bent… Ivan Leko heeft heel goeie prestaties geleverd. Hij is in Brugge aangekomen en ze werden meteen kampioen”, aldus Beckx.

“Nu doen ze opnieuw mee voor de prijzen en ook in de Champions League heeft hij het goed gedaan. Ik denk dat er als club ergens iets niet ok is want anders laat je die man bijtekenen”, stelt de ervaren keeperstrainer vast.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.