Thomas Buffel doet uit de doeken hoe hij ooit flirtte met transfer naar Club

In blauw-zwarte middens wordt oude krijger Thomas Buffel beschouwd als een échte Cercleman, maar toch stond de voormalige Rode Duivel en ex-speler van Feyenoord en Glasgow Rangers ooit dicht bij een overgang naar Club Brugge.

Thomas Buffel

16 maart 2019 11:05 - Dat onthult de inmiddels 38-jarige flankspeler van Zulte Waregem zelf in Het Belang van Limburg. “Meteen na de titel met Genk in 2011 heeft Club Brugge even gepolst. Vincent Mannaert belde me met de melding dat Ivan Perisic zou vertrekken en ze geïnteresseerd waren”, klinkt het.

“Maar echt concreet is het nooit geworden omdat ik vrij snel bijtekende in Genk. Champions League spelen met KRC was belangrijker voor mij dan een transfer naar Club.” Thomas Buffel is een jeugdproduct van Cercle Brugge en bleek de voorbije jaren niet altijd even populair bij de Clubfans.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.