Timmy Simons over Leko en Preud’homme: “Twee toptrainers, maar dat is het grootste verschil”

Timmy Simons beseft het nut van Child Focus

Kampioen in 2016 onder Michel Preud’homme en in 2018 onder Ivan Leko, niemand die dan ook beter geplaatst is dan Timmy Simons om beide trainers van Club Brugge eens in de weegschaal te leggen en met elkaar te vergelijken.

17 maart 2019 10:27 - Onze hulptrainer is in Het Laatste Nieuws vol lof voor beide coaches: “Twee toptrainers, chapeau voor de energie en drive waarmee ze elke dag op het veld en in de kleedkamer staan. Het grootste verschil is dat Ivan zich meer focust op wat komen zal. Ook hij is kwaad en gefrustreerd na een nederlaag, maar draait sneller de knop om”, stelt de 42-jarige Simons.

“Ivan toont niet te veel beelden van een slechte match, op naar de volgende. Preud’homme is in zijn benadering breder, meer controle. Terwijl Leko veel zaken sneller loslaat. Over hem is veel gezegd, maar hij is op training altijd dezelfde gebleven”, laat ons Clubicoon geen greintje twijfel bestaan over de mogelijke impact van operatie Propere Handen. 

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.