Twee treffers van Loïs Openda leveren Belgische U19 punt op tegen Italië

Bij Club vond hij tot nog toe maar één keertje de weg naar de netten, maar bij de nationale ploeg scoort Loïs Openda wel vlotjes. Onze aalvlugge spits legde er gisteren tegen Italië twee in het mandje.

21 maart 2019 12:49 - Onze talentvolle aanvaller van 19 mocht twee keer met succes aanleggen vanop de stip en bezorgde de nationale U19 van onze ex-trainer
Jacky Mathijssen zo een punt, het werd uiteindelijk 2-2.

Voor Openda en die andere blauw-zwarte jonge Duivel Cyril Ngonge staan er op het kwalificatietoernooi voor het EK in Armenië nog twee opdrachten op het programma met zaterdag (23/3) een duel tegen Servië en dinsdag (26/3) een treffen met Oekraïne.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.