U moet er snel bij zijn: drie van vijf PO1-matchen in Jan Breydel nu al uitverkocht

Brugse sfeer (Club Brugge - Antwerp)

Wie nog een ticket wil bemachtigen voor een wedstrijd in de met rasse schreden naderende play-off 1 kan maar beter vlug in actie schieten want de plaatsen worden nu echt wel duur. Al drie van de vijf toppers in Jan Breydel zijn intussen volledig uitverkocht.

23 maart 2019 09:42 - Supporters die er bij willen zijn tegen Anderlecht (28/4), Genk (12/5) en Antwerp (19/5) zijn er al aan voor de moeite, alle tickets zijn reeds de deur uit.

Positief is wel dat er nog plaatsen beschikbaar zijn voor de wedstrijden tegen AA Gent (31/3) en Standard (8/4), maar ook die topaffiches zullen ongetwijfeld snel uitverkocht zijn.

We kunnen dus eigenlijk nu al zeggen dat Olympia tot de nok gevuld zal zijn voor de vijf levensbelangrijke opdrachten op eigen veld. De supporters lijken er helemaal klaar voor, het woord is straks aan de spelers!

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.