Vadis deelt steekje uit aan (zijn ex-)Club: “Mooie tijd in Brugge? Ik spendeerde er vooral veel tijd”

Vadis Odjidja-Ofoe (Club Brugge)

Zondag kijken Club Brugge en AA Gent elkaar in de ogen voor een derde Slag om Vlaanderen dit seizoen. Bij de bezoekers lopen er enkele jongens met een blauw-zwart verleden rond en een van hen is natuurlijk sterkhouder op het middenveld Vadis Odjidja.

31 maart 2019 12:02 - De intussen 30-jarige ex-Bruggeling vertoefde maar liefst 5,5 jaar in Jan Breydel, maar een topperiode beleefde hij er niet. Vadis won met Club geen enkele prijs en vertrok ook niet meteen door de grote poort. En dat is blijkbaar toch wat blijven hangen.

“Een mooie tijd in Brugge? Ik spendeerde er vooral veel tijd”, klinkt het met een knipoog in Het Nieuwsblad. Bij zijn eerste terugkeer naar Jan Breydel in het shirt van AA Gent werd Vadis ook niet bepaald gespaard door de fans, maar dat kan hij relativeren: “Wat moeten ze anders doen? Mij aanmoedigen? De dag dat je ergens weggaat, komt er iemand nieuw en kiezen supporters voor die speler”, aldus het jeugdproduct van Anderlecht.

“Met Club werd ik op Anderlecht ook uitgefloten. Ik ben daar niet mee bezig. Wat wel grappig was: we warmden op en er zat al één supporter in de tribune. Die begon eerst allerlei verwensingen naar mij te roepen. De hele ploeg hoorde dat – het stadion was leeg en wij liepen rondjes – en begon al te lachen. Daarna riep hij naar Birger Verstraete: ‘Hey Bicky, weer op de bank!’ Toen gingen we allemaal stuk van het lachen.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.