Vertrekt Dion Cools straks? “Als situatie niet verandert, moet ik daar misschien wel over nadenken”

Cools met de overwinningsgezangen (Club Brugge - Gent)

Vorig seizoen pakte hij als basisspeler nog de titel met Club, maar dit seizoen komt Dion Cools nog amper van de bank. En dat steekt natuurlijk bij de nog altijd maar 22-jarige wingback. Wat als zijn huidige situatie niet verandert binnen afzienbare tijd?

20 maart 2019 19:09 - “Voorlopig denk ik nog niet aan vertrekken. Ik wil niet door een achterdeurtje de club verlaten, maar als de situatie niet verandert, moet ik daar misschien wel over nadenken. Als ik nu zou moeten zeggen hoe sportief gelukkig ik ben, dan kom ik niet verder dan een drie of vier op tien”, klinkt het somber in Het Nieuwsblad.

Cools lijkt te beseffen dat hij ook in de play-offs op niet al te veel kansen moet rekenen, zeker niet gezien de immense concurrentie: “Eerlijk, voor mij mag het heel snel juni zijn. Dat EK met de Belgische beloften is iets waar ik heel hard naar uitkijk. Als Club me nodig heeft in PO1, zal ik absoluut mijn best doen. Maar voor mij staat het belangrijkste in juni op het programma”, is Cools goudeerlijk.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.