Vier jaar na onvergetelijke bekerfinale krijgt Club bezoekje van twee hoofdrolspelers van toen

Twitter Club Brugge

22 maart 2015, een datum om nooit meer te vergeten voor elke Clubfan want toen vloerde blauw-zwart grote rivaal Anderlecht in een memorabele bekerfinale vol spanning en suspense. En toeval of niet: uitgerekend vandaag waren twee hoofdrolspelers van toen in Brugge.

23 maart 2019 00:27 - Lior Refaelov was met zijn wondermooie treffer in de absolute slotfase natuurlijk de grote held op de Heizel, maar ook José Izquierdo en Mathew Ryan waren toen van de partij en speelden een beresterke match.

De spelers van het Engelse Brighton & Hove Albion dragen Club nog altijd in hun hart en streken tijdens de interlandbreak dan ook neer in hun voormalige thuisstad. En ook een bezoekje aan hun grote liefde mocht natuurlijk niet ontbreken, inclusief terugblik op die zalige bekerwinst.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.