Vormer begrijpt het niet: “Coach had ons nochtans verwittigd dat Moeskroen niet zomaar een ploegje is”

Ruud Vormer boos (Club Brugge - KRC Genk)

Dat Moeskroen de (stunt)ploeg van 2019 is, had toch enkele alarmbellen moeten doen afgaan bij Club Brugge, maar toch trapten onze spelers gisteren met open ogen in de val van de Henegouwers. Een 1-2 nederlaag aan onze broek en dat nota bene alweer thuis. Hoe is het mogelijk…

18 maart 2019 19:44 - Na afloop was Ruud Vormer naar goede gewoonte de man die het mocht komen uitleggen en hij nam andermaal geen blad voor de mond: “Deze nederlaag hadden we natuurlijk niet verwacht. De coach had ons nochtans genoeg verwittigd dat Moeskroen niet zomaar een ploegje is en dat hebben we ook mogen ondervinden”, klinkt het op de clubwebsite.

“Zeker in de eerste helft speelden we onder ons niveau. We kwamen bijna altijd een stap te laat en konden amper een kans creëren. Toen Moeskroen dan ook nog eens op voorsprong kwam, wisten we dat we nog een heel moeilijke avond voor de boeg hadden”, aldus onze kapitein.

“Ik heb geen verklaring voor de heel zwakke eerste helft, maar dan zie je in de tweede helft dat we wél druk kunnen zetten en toen we met de goal van Siebe op 1-1 kwamen, dacht ik echt dat we erop en erover zouden gaan”, vertelde Vormer in de marge van de derde thuisnederlaag van het seizoen.

“Jammer genoeg voor ons waren het de bezoekers die scoorden en dat was een serieuze tik. Zo zie je maar dat voetbal echt onvoorspelbaar is hé.” Ruud Vormer is trouwens blij dat hij Moeskroen niet meer treft dit seizoen: “Neem het van mij aan dat dit een heel sterk elftal is. Laat ze maar lekker in play-off 2 voetballen, dan hoeven wij ze niet meer tegen te komen.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.