Vormer helpt misverstand over verzuurde relatie met coach de wereld uit: “Ik heb Ivan Leko graag”

© Play Sports

Iedereen herinnert zich nog de serieuze explosie van woede van Ruud Vormer na zijn wissel tegen AA Gent. Bepaalde media grepen het incident aan om een beeld op te hangen van een verzuurd relatie tussen de kapitein en de trainer. Niks blijkt echter minder waar.

31 maart 2019 15:26 - “Niet dat ik het in de toekomst weer opzoek, maar als ik het moet overdoen, doe ik het weer”, is Ruud Vormer in Het Nieuwsblad eerlijk over zijn reactie na die veelbesproken wisselscène.

“Ik had gewoon het gevoel tegen AA Gent dat we het nog konden pakken. Als ik achteraf de coach hoorde ­verklaren dat ik maar één of twee keer had meegetraind, dan snapte ik dat wel. Op dat moment echter niet. Ik zat in het sfeertje”, aldus onze Nederlandse middenvelder.

“En die strijd tussen trainer en kapitein, dat zie ik anders: een coach staat nog altijd boven de speler. Daar was ik totaal niet mee bezig. In de media geeft dat een ander beeld, terwijl ik Ivan Leko graag heb. We doen het goed met elkaar, hoor”, helpt Vormer het grote misverstand de wereld uit.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.