Wauw! Onze beloften herpakken zich op Viareggio Cup en scoren 8 (!) keer

Gisteren moesten we nog uitpakken met het slechte nieuws dat onze beloften hun eerste match op de Viareggio Cup hadden verloren, maar vandaag namen de jongens van coach Rik De Mil meteen sportieve revanche. En hoe!

13 maart 2019 20:31 - De blauw-zwarte jonkies hakten thuisploeg Viareggio in de pan met maar liefst 8-2. Een serieuze opsteker na de zure 0-1 nederlaag tegen Bologna. Door de overwinning op het prestigieuze jeugdtoernooi behouden onze U21 nog altijd uitzicht op kwalificatie voor de volgende ronde. Vrijdag volgt het laatste pouleduel tegen Ternana. Dat verloor vandaag met 3-2 van Bologna.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.