Wesley mag zich ‘Speler van de Maand’ noemen na spannende nek-aan-nekrace

Wesley Moraes showt zijn buikspieren

De supporters van Club Brugge hebben Wesley Moraes beloond voor zijn sterke prestaties in februari. Onze Braziliaanse spits mag zich namelijk met enige trots ‘Speler van de Maand’ noemen. Al kreeg onze flink uit de kluiten gewassen targetman het zeker niet cadeau.

09 maart 2019 18:21 - Er was namelijk serieuze concurrentie voor de trofee. Zo behaalde Siebe Schrijvers een tweede plaats met 23% van de stemmen, vrijwel onmiddellijk gevolgd door Krépin Diatta met 21%.

Mooie scores die niet volstonden om de opnieuw trefzekere en beresterk acterende Wesley van de hoofdprijs te houden. Onze spits kreeg uiteindelijk 25% van de stemmen. Dikke proficiat, Wesley!

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.