Wesley misnoegd door vervanging, Leko legt uit waarom hij spits wisselde

Wesley Moraes blessure (Club Brugge - Standard)

Klein smetje op de topprestatie tegen Eupen: de reactie van Wesley Moraes bij zijn wissel. De Braziliaanse targetspits liet blijken dat hij niet kon lachen met zijn vroegtijdige aftocht, maar trainer Ivan Leko wilde na afloop van de match geen staatszaak maken van het gedrag van zijn bonkige beer.

11 maart 2019 10:46 - De 22-jarige Braziliaan moest na 67 minuten naar de kant ten voordele van Jelle Vossen en zijn lichaamstaal sprak boekdelen: strompelend schoffelde een hoofdschuddende Wesley naar de kant. Ook zijn reactie aan het adres van zijn trainer was bijzonder lauwtjes.

Ivan Leko zelf bedekte het na afloop allemaal met de mantel der liefde: “Als het 0-3 of 0-4 staat, wil iedereen natuurlijk op het veld staan om nog een extra goal of assist achter zijn naam te zetten. Alles staat evenwel in het teken van het collectief. Wesley is superbelangrijk voor ons, maar Vossen en Rezaei trainen ontzettend hard en dus wilde ik hen ook absoluut speelminuten gunnen. Dat verdienen zij namelijk ook.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.