Yannick Ferrera acht STVV niet kansloos in Brugge: “Club heeft arbitrage niet meer zo aan zijn kant”

Yannick Ferrera (Club Brugge - KV Mechelen)

Voor STVV lijkt het wel hét moment om te stunten in Brugge. De ploeg van Marc Brys blaakt immers van vertrouwen en het kan drie gouden punten sprokkelen in de strijd om een play-off 1-ticket. Ook Yannick Ferrera, ex-coach van de Truienaars, ziet kansen voor de bezoekers.

02 maart 2019 08:45 - Blauw-zwart is dit seizoen lang niet zo dominant in eigen huis, zo kwamen Zulte Waregem en Charleroi al winnen in Jan Breydel en ook Waasland-Beveren en AA Gent hielden Club in bedwang met een puntje tot gevolg. En dus mogen ook andere teams met hoop afzakken naar West-Vlaanderen.

“Club Brugge heeft de arbitrage niet meer zo aan zijn kant als een jaar geleden”, is de verrassende verklaring van Yannick Ferrera in Het Belang van Limburg. “Het kan zaterdag 5-0 worden, maar als het een beetje meezit, kan STVV net zo goed met 1-2 winnen. Vorig jaar had ik STVV nog kansloos geacht want Club was toen echt een machine”, meent de Brusselaar.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.