Zelfbewuste speler van Anderlecht niet onder de indruk van Vanaken: “Is dat die lange van Club Brugge?”

Hans Vanaken (Club Brugge - Zulte Waregem)

Anderlecht haalde in de winterstop Peter Zulj binnen om het middenveld te versterken, maar de Oostenrijkse spelmaker kon tot nog toe niet echt overtuigen. Aan zijn zelfvertrouwen ligt het nochtans niet en de aanwinst van paars-wit is ook niet op zijn mondje gevallen.

28 maart 2019 18:44 - Bij zijn voorstelling liet de creatieve aanwinst Zulj al optekenen dat hij op een voetbalveld dingen ziet die anderen niet zien en ook nu doet de 25-jarige offensieve middenvelder een opmerkelijke uitspraak.

“Het gaat hier iets sneller dan in Oostenrijk, maar het is niet zo dat ik onder de indruk ben geraakt. Hans Vanaken? Is dat die lange van Club Brugge? Ik hoorde dat hij vorig seizoen de beste was, maar hij is mij niet speciaal opgevallen. De concurrentie? Niks bijzonders. Ik kijk enkel naar Anderlecht.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.