“Alle spelbepalende figuren van Club Brugge liepen met lood in hun schoenen”

Club-fans 1891 zwarte vlagjes (Club Brugge - Genk)

Een match om snel te vergeten, die topper op het veld van leider Genk. Club kon nooit echt een vuist maken en ging met 3-1 onderuit. Ook radiocommentator Tom Boudeweel zag dat blauw-zwart werd overrompeld door een snedigere en scherpere tegenstander.

15 april 2019 18:06 - “Het had terecht veel lof gekregen, maar Club kreeg de machine gisteren niet aan de praat. Toch wel opvallend, want de voorbije wedstrijden pakten ze telkens wel hun moment: de rode kaart tegen Gent, de crisis bij Anderlecht goed benut en dan die owngoal van Vanheusden tegen Standard”, aldus de voetbalcommentator van Radio 1.

“Club maakte het dan ook wel op indrukwekkende wijze af, maar tegen Genk konden ze het momentum niet creëren na de penalty en de onverwachte gelijkmaker van Vanaken. Het geroemde flankenspel was nergens. Vanaken, Vormer, eigenlijk alle spelbepalende figuren liepen met lood in hun schoenen. Heel weinig spelers haalden hun normale niveau”, aldus Boudeweel

“De spelers zelf vonden het nog niet zo slecht, dat is typisch, maar trainer Ivan Leko was wel groots in de nederlaag. Overklast, zei hij. En dat klopt: Genk was snediger, sneller, meer een team. Een team met een plan ook.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.