Analist neemt het op voor Schrijvers: “Die moet zich toch afvragen wat hij in hemelsnaam misdaan heeft”

Verrassende keuze van Ivan Leko afgelopen maandag op de Bosuil: niet Siebe Schrijvers, maar Loïs Openda verscheen aan de aftrap als tweede spits naast Wesley Moraes. Een keuze die niet in goede aarde is gevallen bij Marc Degryse.

25 april 2019 14:19 - “Door met Openda te spelen, dwing je Wesley in een andere rol. Die moest nu veelal afhaken, aanspeelpunt zijn en passjes geven aan Openda. En intussen gebruik je Siebe Schrijvers helemáál niet. Serieus, zeg. Die moet zich toch afvragen wat hij in hemelsnaam misdaan heeft”, foetert onze voormalige technisch directeur in Het Laatste Nieuws.

“Schrijvers was een van de uitblinkers tegen Gent, Anderlecht en Standard. Alle drie de ploegen hadden problemen met zijn rol van enerzijds tweede spits en anderzijds vierde middenvelder. Dat gooi je nu overboord in ruil voor een ánder systeem met alleen maar onzekerheden”, klinkt het fors.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.