Anderlechtfans bekladden muren van Jan Breydel, tot grote woede van FCB-fans

De topper tegen Anderlecht van vanavond is sowieso al een beladen bedoening, maar krijgt straks nog een extra laagje na wat Anderlechtsupporters afgelopen nacht hebben aangericht in Jan Breydel.

28 april 2019 11:31 - Leden van de harde kern van de rivaal uit Brussel zakten afgelopen nacht af naar Brugge om ons stadion te bekladden met niet mis te verstane haatboodschappen.

Ook trainer Ivan Leko wordt zwaar geviseerd door de ultra’s van RSCA. Bekijk hieronder de beelden die circuleren op de sociale media. De verbolgen fans van Club Brugge reageren alvast woedend.

Volgens Het Nieuwsblad wenste blauw-zwart niet te reageren op de Brusselse provocaties. “We willen ons volledig focussen op de match”, klinkt het. Club probeert de aangebrachte graffiti zo snel mogelijk te verwijderen.

Breaking: nachtelijk bezoek van 8 MA Ultra’s. Marginale graffiti aan uitvak en ingang Noord.Graag zsm met kuisploeg naar JB afzakken. Ons stadion moet weer proper zijn vóór de hategame!Foto’s in bijlage.

Geplaatst door Hans Noyelle op Zondag 28 april 2019

Deze nacht kreeg het Jan Breydelstadion de kindjes uit Brussel op bezoek… #vandalisme #CluAnd

Geplaatst door Everything: Club Brugge K.V. op Zondag 28 april 2019

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.