Beelden uit kleedkamer tonen grote frustratie bij Clubspelers na nieuwe blunder van arbitrage

© Club Brugge

Na afloop van de match op Antwerp hadden zowat alle spelers het tijdens hun interview over die opzichtige penaltyfout op Loïs Openda en ook Ivan Leko ging de bewuste fase niet uit de weg. Intussen tonen door Club uitgebrachte beelden uit de kleedkamer hoe groot de frustratie was bij de misnoegde spelers. Bekijk ze hieronder!

23 april 2019 19:06 - Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.