Beelden uit vestiaire tonen de passie bij Leko: “Ballen, jongens! Komaan Dennis, we willen een derde goal!”

© Club Brugge

Dat Ivan Leko een vurige en temperamentvolle coach is, weten we intussen al, maar nu Club Brugge in volle play-off-rush geregeld uitpakt met beelden uit de kleedkamer kunnen we zelf aanschouwen hoe de Kroatische coach zijn troepen oppept en motiveert voor een match.

05 april 2019 20:17 - En de 41-jarige Leko doet dat als een authentieke Balkanboy. Voor hij zijn jongens het veld opstuurde voor de kraker in het Constant Vanden Stockstadion volgde er nog een bevlogen speech: “Ballen, jongens! Persoonlijkheid op het veld! We zijn naar hier gekomen om te winnen!”

Tijdens de rust zien we dan weer hoe de perfectionist in Ivan Leko op de voorgrond treedt ondanks de 0-2 voorsprong. En één speler in het bijzonder krijgt eventjes op zijn donder: “Dennis, we spelen zo’n sterke wedstrijd en dan probeer jij tussen de benen te spelen. Dat wil ik niet”, klinkt het fors. Bekijk hieronder de alweer unieke exclusieve beelden van Club:

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.