Bejaarde Clubfan in hart en nieren pakt fier als een pauw uit met gepimpte rollator

©  Zorgbedrijf Meetjesland

Voetbalsupporters gaan vaak heel erg ver in hun liefde en affectie voor hun geliefde club en dat geldt ook voor een fervente bejaarde Clubsupporter die zijn oude dag doorbrengt in WZC Warmhof in het Oost-Vlaamse Maldegem.

26 april 2019 18:13 - In het kader van de Week van de Valpreventie, die loopt van 22 tot 28 april, mochten de bewoners van het woonzorgcentrum in kwestie – dat deel uitmaakt van het Zorgbedrijf Meetjesland – hun rollator pimpen naar eigen voorkeur en de bewoner op onderstaande foto versierde zijn loopkarretje helemaal in de kleuren van zijn geliefde Club Brugge. Prachtig gedaan! You’ll Never Walk Alone, letterlijk en figuurlijk in dit concrete geval!

Supporter zijn is niet voor even maar wel voor eeuwig. Van generatie op generatie. Tijdens de week van de valpreventie…

Geplaatst door Blogs Jim Neyt / The Blues op Donderdag 25 april 2019

En of onze bewoners trots zijn op hun gepimpte rollators! #weekvandevalpreventie You'll never walk alone.

Geplaatst door Zorgbedrijf Meetjesland op Donderdag 25 april 2019

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Comments are closed.