Bekende Clubfan walgt van RSCA-vandalisme: “Zou dat ook zeggen als fans van mijn favoriete club dat doen”


De reacties van de Clubfans in de nasleep van het nachtelijke vandalisme gesteld door een groepje supporters van Anderlecht liegen er niet om. Op de sociale media regent het verontwaardigde en woeste berichten en ook de bekende radiomaker en uitgesproken Clubsupporter Sven Ornelis mengt zich in de debatten.

28 april 2019 13:46 - Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.