Blessurenieuws trio Club Brugge: ‘Wedstrijd Anderlecht niet in het gedrang’

Ruud Vormer boos (Club Brugge - KRC Genk)

Na de overtuigende 3-0 zege van Club Brugge hadden enkele spelers naar verluidt last van kwaaltjes. Ruud Vormer en Siebe Schrijvers incasseerden een trap en ook Dennis is licht geblesseerd.

02 april 2019 08:25 - Het Belang van Limburg meldt echter dat de wedstrijd van donderdag tegen RSC Anderlecht niet in het gedrang komt. Het trio hield het rustig op de training bij Club Brugge. Ook Emmanuel Dennis had een lichte blessure. De flankaanvaller had last van de rug en de enkel.

Ook hij is fit bevonden om te spelen tegen de grote rivaal. Club Brugge kon al sinds 1998 niet meer winnen op het veld van paars-wit. Overigens zou Marvelous Nakamba de wedstrijden tegen Anderlecht en Standard nog aan zich moeten laten voorbijgaan, maar de topper tegen KRC Genk kan wel gehaald worden.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.