Bolat jent Clubfans met provocatief gebaar en zijn reactie over penaltyfase is al helemaal te gek

Sinan Bolat (Club Brugge)

Tussen de fans van Club Brugge en Sinan Bolat komt het hoogstwaarschijnlijk nooit meer goed. De meegereisde fans van blauw-zwart lieten gisteren niet na om hun (geflopte) ex-doelman verbaal te viseren, maar ook het sluitstuk van Antwerp liet zich niet onbetuigd.

23 april 2019 21:23 - Na affluiten werkten de spelers van The Great Old nog even een ererondje af en toen de roodhemden het vak van Club Brugge naderden, maakte een zichtbaar verbeten Bolat een niet mis te verstaan (kruis)gebaar met de hand waarmee hij duidelijk maakte dat de titelkansen van Club Brugge definitief verspeeld zijn.

De supporters in het uitvak die het provocatieve gebaar gezien hadden, reageerden behoorlijk furieus en kregen het niet veel later aan de stok met de ook al uitdagende RAFC-supporters in een aanpalend thuisvak. Gelukkig was er ook nog een mooi momentje voor de blauw-zwarte fans, die hun nog steeds geliefde ex-speler Lior Refaelov trakteerden op een staande ovatie.

Wat Sinan Bolat betreft, willen we u ook zijn reactie na de match over de veelbesproken penaltyfout op Openda niet onthouden: “Ik kan mij dat niet meer herinneren. Penalty? Was het er dan eentje? Als jullie het zeggen, zal het wel zo zijn zeker? Ik weet het echt niet. Ik heb niets gezien wat niet door de beugel kon”, luidt het in Het Laatste Nieuws.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.