Bruggeling valt flink door de mand in topper: “Verlies voor 20% te danken aan VAR en voor 80% aan hem”

Limburg is Blauw-Zwart (Club Brugge - KRC Genk)

Geen enkele speler van Club Brugge kon vanavond echt zijn stempel drukken tegen een – vooral in de eerste helft – oppermachtig Genk. Maar vooral de prestatie van Stefano Denswil was toch wel onverwacht pover. De Nederlandse verdediger lag tot twee keer toe aan de basis van een tegentreffer. Ook de fans zagen dat het niet goed was.

14 april 2019 21:37 - Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.