Brussel is blauw-zwart, dat bewees dappere Clubfan al ruim vóór de match

©  Twitter Hans Noyelle

Een vlag planten na een match is één ding, maar een vlag ophangen aan de poorten van het stadion van jouw grootste en eeuwige rivaal? Je moet het maar doen en durven en een dappere Clubfan waagde zich aan dat risicovolle huzarenstukje.

05 april 2019 08:19 - “Breaking: Brussel kleurt nu al blauw-zwart. Live vanuit het mauve hol”,
tweette Hans Noyelle gisteren al in de vroege ochtend. De afbeelding bij zijn plagerige tweet liet niks aan de verbeelding over: een blauw-zwarte vlag met daarop de diverse logo’s uit de Clubgeschiedenis en een niet mis te verstaan opschrift. “We do what we want”, staat er in grote letters te lezen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.