Buitenlander van Club kreeg vraag om Rode Duivel te worden, maar bedankte vriendelijk

Gedoz - Butelle - Van Rhijn - Mechele - Cools - Pina - Wesley - Claudemir - Refaelov - Denswil - Bolingoli (Club Brugge - Kopenhagen)

Bij de Rode Duivels zien we traditioneel heel wat spelers met Afrikaans of ander internationaal bloed en geregeld worden er ook spelers genaturaliseerd. Ook onze Wesley Moraes kreeg onlangs de vraag of hij het niet zag zitten om uit te komen voor onze nationale ploeg.

17 april 2019 18:18 - De 22-jarige Braziliaan vertoeft nu al ruim drie jaar in België en zou op termijn – na vijf jaar in ons land ergo in 2021 – in aanmerking kunnen komen voor een naturalisatieprocedure.

Een attractieve piste voor de Belgische voetbalbond, die polste bij onze beresterke targetspits of hij interesse heeft om in de toekomst voor de Rode Duivels uit te komen.

Wesley – die dit seizoen al 12 keer scoorde voor blauw-zwart – was volgens Het Laatste Nieuws gecharmeerd door het voorstel van de KBVB, maar liet in een verkennend gesprek meteen verstaan dat hij zijn blik gericht heeft op de Braziliaanse ploeg en de Olympische Spelen van 2020.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.