Bulldozer van Leko walst nu ook Standard plat: “Spelen bijna perfecte match en niet tegen ‘Janneke en Mieke'”

(VIDEO) - Herbeleef de eerste dag van Ivan Leko bij Club Brugge

9 op 9, een perfecte start in play-off 1 voor Club Brugge en meteen ook een brokje geschiedenis. Een coach zou voor minder staan glunderen. Ivan Leko – nochtans immers kritisch en perfectionistisch – kon niet anders dan dolgelukkig zijn met deze nieuwe topprestatie.

09 april 2019 21:29 - “We hebben de match vanaf de eerste tot de laatste minuut gedomineerd en spelen bijna de perfecte wedstrijd. Het was nochtans niet tegen ‘Janneke en Mieke’, maar tegen een titelkandidaat als Standard”, liet onze coach optekenen in het interview voor de camera’s van Play Sports.

“Ik ben ontzettend fier op mijn spelers en heb hen gefeliciteerd met hun prestatie. De nieuwe grasmat maakt ook een groot verschil, dat zag je al tegen Gent en nu ook tegen Standard. Nog beter doen dan vandaag is moeilijk. Op die mindere tweede helft tegen Anderlecht na leggen we een perfect parcours af”, analyseert Leko glashelder.

Al blijft de vurige Kroaat waakzaam, verslapping zal hij niet dulden: “We mogen geen calculaties maken en gaan ook in Genk alles of niks spelen. Dat moet onze spirit blijven in deze play-offs.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.