Club Brugge moet zich melden bij licentiecommissie

Supporters van Blauw-Zwart (Club Brugge - KRC Genk)

RSC Anderlecht en Standard Luik zijn niet de enige topclubs die nog niet volledig in orde zijn met hun licentiedossier. De licentiecommissie heeft ook Club Brugge om uitleg gevraagd, zo meldt Het Laatste Nieuws.

02 april 2019 06:51 - ‘Ook Club Brugge moet woensdag extra uitleg komen geven aan de licentiecommissie. Het gaat over één document. Een kwestie van details’, klinkt het in de krant. Club Brugge zou zich geen zorgen maken.

Volgens bronnen gaat de licentiecommissie overigens dit jaar extra grondig te werk. Het voetbalschandaal zou daar mee voor hebben gezorgd. De licentieperikelen van de clubs komen dit jaar veel meer in de media.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Comments are closed.