‘Club Brugge wil stokje voor transfer KRC Genk steken en aast op verdediger’

Vincent Mannaert (Club Brugge)

KRC Genk zou de 18-jarige Odilon Kossonou op het oog hebben. Het Nieuwsblad meldt echter dat Club Brugge een stokje voor die transfer wil steken.

30 april 2019 07:33 - De Ivoriaanse verdediger speelt momenteel bij het Zweedse Hammarby en is een groot talent. In de Zweedse media werd Kossonou vooral gelinkt aan KRC Genk. Club Brugge zou echter dichter bij een deal staan. De vraagprijs bedraagt zo’n 2,8 miljoen euro.

Bij Blauw-Zwart bevestigen ze dat de verdediger op het lijstje staat van potentiële transfers. De verdediger speelt nog maar sinds januari in Zweden. Na zijn overgang van het Ivoriaanse ASEC Mimosas speelde hij vier keer mee. De afgelopen twee matchen zat hij op de bank.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Comments are closed.