‘Club en Anderlecht voeren gesprekken die positieve gevolgen kunnen hebben voor fans van beide clubs’

Sfeerbeelden Club Brugge - Anderlecht (5-0)

Het is een fenomeen dat we al een paar jaar zien: clubs die een limiet hanteren voor wat het betreft het toestaan van bezoekende fans. Anderlecht en Club Brugge lijken echter van plan om onderling een deal te sluiten om meer bezoekende fans toe te laten.

18 april 2019 10:23 - Volgens Sport/Voetbalmagazine zouden beide Belgische topclubs gesprekken voeren met het oog op volgend seizoen. De bedoeling zou zijn dat Club in het Constant Vanden Stockstadion opnieuw 1.000 fans mag meebrengen, het omgekeerde zou dan ook gelden in het Jan Breydelstadion. Als er een deal uit de bus komt, zou dat beide supportersclans alvast ten goede komen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.