‘Club heeft vervanger voor Ivan Leko op de radar en het is een opvallende naam’

Ivan Leko op training bij Blauw-Zwart

De toekomst van Ivan Leko bij Club Brugge is nog steeds hoogst onzeker. Onze Kroatische coach is straks einde contract en liet onlangs al verstaan dat hij zijn beslissing al genomen heeft. Blauw-zwart zou intussen al een mogelijke vervanger in de gaten houden.

26 april 2019 12:08 - Volgens Deense media volgt Club de ontwikkelingen rond Kasper Hjulmand op de voet en dat is opvallend want de 47-jarige – momenteel werkloze coach – wordt al maanden getipt als de volgende trainer van Anderlecht.

In januari werd de toenmalige trainer van het Deense Nordsjælland nog getipt als de opvolger van Hein Vanhaezebrouck, maar zijn werkgever hield toen het been fors stijf. Markant evenwel: er zou afgelopen winter al sprake geweest zijn van een akkoord met paars-wit.

Hjulmand zou intussen in ons land vertoeven, zo weet Het Laatste Nieuws. Al zou dat niet zijn om opnieuw te spreken met onze Brusselse aartsrivaal. Club Brugge zou de ontwikkelingen rond de ex-trainer van het Duitse Mainz (voorlopig?) vanaf de zijlijn gadeslaan.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.