‘Club heeft vervanger voor Wesley op het oog, maar zijn prijskaartje is er niet naast’

Vormer - Wesley - Denswil - Cools

De kans dat Wesley straks vertrekt, is bijzonder groot en dus moet Club anticiperen en nu al speuren naar offensieve versterking. Een ideale vervanger zou misschien wel Felipe Avenatti van KV Kortrijk kunnen zijn. Groot, sterk en bovendien een spits met een neus voor goals.

17 april 2019 19:12 - Als we Het Nieuwsblad mogen geloven, zouden op leider Racing Genk na alle clubs die actief zijn in play-off 1 hun oog laten vallen hebben op de 25-jarige targetman uit Uruguay, die dit seizoen aan twaalf goals zit in de JPL.

Ook Club Brugge zou dus een transfer overwegen, maar zal dan wel een serieus bedrag mogen neertellen voor de KVK-spits. Bologna, de moederclub van Avenatti, vraagt namelijk 7 miljoen euro voor de speler.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.